Survivor: Ξέσπασε ξανά ο Ηλίας – «Προτιμώ να φτύνω το σάλιο, παρά να το χαραμίζω για αυτούς» (vid)


Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το νέο ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου μετά την ένταση και το επεισόδιο που είδαμε στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλέξη Παππά.

Οι δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης είχαν ένα έντονο φραστικό επεισόδιο στο αγώνισμα επάθλου και λίγο έλειψαν να πιαστούν στα χέρια, αν δεν υπήρχε η άμεση αντίδραση των συμπαικτών του. Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται να παίρνει σηκωτό τον Ηλία Μπόγδανο προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει εντελώς.

Ο τραγουδιστής όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να προσπαθεί να τον εμψυχώσει. Παρόλα αυτά ο Ηλίας ξεσπάει σε κλάματα.

«Εγώ δεν γουστάρω να αφιερώνω ούτε τόσο σάλιο… Προτιμώ να το φτύνω κάτω το σάλιο μου παρά να το χαραμίζω γι αυτούς», λέει έντονα φορτισμένος ο Ηλίας.

«Βλέπω τον αδελφό μου, τον φίλο μου να ραγίζει η καρδιά του και ραγίζει και η δική μου η καρδιά», λέει ο Κώστας, ο οποίος μιλάει με τον Ηλία και προσπαθεί να του αναπτερώσει το ηθικό.

«Ηλία εσύ το ξέρουμε όλοι ποιος είσαι. Δεν έχεις να μας αποδείξεις τίποτα γι αυτή την τεράστια καρδιά που έχεις. Όλους εμάς τους κόκκινους εσύ μας κρατάς», του λέει και ο Ηλίας ξεσπάει σε λυγμούς.



Πηγή