Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, επιβεβαιώνει ότι UFO καταδίωξαν πολεμικά πλοία ανοιχτά της Καλιφόρνια


Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν Αγνώστου Ταυτότητας Αντικείμενα να γυρίζουν πάνω από πολεμικά πλοία ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια το 2019 και «τραβήχτηκαν» από το προσωπικό, όπως γράφει ο Independent.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από έρευνα του Πενταγώνου για UFO για την οποία συγκεντρώνονταν αποδείξεις προκειμένου να συνταχθεί αναφορά για το Κογκρέσο τον Ιούνιο, σύμφωνα με το Mystery Wire.

Σε αυτές, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του σκηνοθέτη Τζέρεμι Κορμπέλ, δείχνουν άγνωστα αντικείμενα να πετούν πάνω από τέσσερα αμερικανικά πολεμικά, μεταξύ αυτών το USS Kidd Navy το 2019.

Μία από τις εικόνες φαίνεται να δείχνει αντικείμενο με τη μορφή πυραμίδας, ενώ άλλα θεωρήθηκαν drones ή μπαλόνια, ωστόσο, το Πολεμικό Ναυτικό τα χαρακτήρισε αγνώστου ταυτότητας.

Τι αναφέρει το Πεντάγωνο

Σε δήλωσή του εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε στο Mystery Wire: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι οι αναφερόμενες φωτογραφίες και βίντεο τραβήχτηκαν από προσωπικό του ΠΝ».

Η επιβεβαίωση έρχεται εβδομάδες μετά την παραδοχή του ναυάρχου Μισέλ Γκίλντεϊ, επικεφαλής ναυτικών επιχειρήσεων, ότι δεν έχει ιδέα από πού προέρχονταν το σμήνος των μυστηριωδών σκαφών που απειλούσαν τα αμερικανικά σκάφη τον Ιούλιο του 2019.

Ο ίδιος ήταν επικεφαλής έρευνας από το Πεντάγωνο για περιστατικό στο οποίο σμήνος μερικών χαρακτηριζόμενων ως άγνωστων εναέριων οχημάτων καταδίωξαν πλοία του πολεμικού ναυτικού για περίπου 100 ναυτικά μίλια ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια.

Τα ημερολόγια πτήσεων αποκάλυψαν ότι έξι άγνωστα αεροσκάφη παρενόχλησαν τα πολεμικά πλοία κοντά σε μια ευαίσθητη περιοχή εκπαίδευσης στα Νησιά της Μάγχης με ταχύτητες έως και 40 μίλια / ώρα και με μεγαλύτερη ευελιξία από τα στρατιωτικά drones των ΗΠΑ.

Όταν ρωτήθηκε αν το Ναυτικό έχει ταυτοποιήσει τα drones απάντησε «Όχι».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η απάντησή του φαίνεται να αποκλείει τη θεωρία ότι τα drones θα μπορούσαν να προέρχονται από μυστικό στρατιωτικό πρόγραμμα των ΗΠΑ. Αυτό γιγάντωσε τις εικασίες ότι προέρχονταν είτε από αντίπαλη στρατιωτική δύναμη ή «συμβαίνει κάτι άλλο, πέρα από την αντίληψή μας».

Πεντάγωνο

Το Drive αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι αμερικανικά πολεμικά πλοία που βρίσκονταν ανοιχτά των ακτών του Λος Άντζελες είχαν βρεθεί αντιμέτωπα με σμήνη άγνωστων drones τα οποία τα καταδίωξαν με μεγάλη ταχύτητα και χαμηλή ορατότητα.

Επικαλείται μάλιστα τα ημερολόγια των πλοίων και εσωτερική αλληλογραφία και μαρτυρίες από το προσωπικό στο πλοίο, που διαπιστώνουν ότι τα άγνωστα αντικείμενα είχαν πολύ μεγαλύτερη αεροναυτική ικανότητα από οποιοδήποτε άλλο γνωστό drone.Πηγή