Pfizer Hellas : Με νέους επικεφαλής προϊόντων Σπάνιων Παθήσεων και Επικοινωνίας


Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του στη Pfizer Hellas, μετά από μια πορεία 12 χρόνων, έκανε λόγο  ο νέος επικεφαλής προϊόντων της επιχειρησιακής μονάδας των Σπάνιων Παθήσεων στους θεραπευτικούς τομείς της αιμορροφιλίας και της ενδοκρινολογίας Δημήτρης Θερριός(φωτό), μετά την πρόσφατη ανάληψη της Επικοινωνίας (External Comms Manager), από την Μίκα Παπαηλίου.

«Με μεγάλη χαρά εντάσσομαι στο δυναμικό της Pfizer Hellas μιας εταιρείας που  αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για τη βιοφαρμακευτική της καινοτομία και έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στην πρόληψη και στη θεραπεία σοβαρών παθήσεων», δήλωσε η κ Παπαηλιού.

Για να προσθέσει: «Είμαι ευτυχής που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεισφέρω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην υλοποίηση του οράματος της εταιρείας: «Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών».

Από την πλευρά του, ο κ. Θερριός, επισήμανε : «Οι μοναδικές εμπειρίες που βίωσα, μέσα από την καθημερινή συναναστροφή μου, με τους ανθρώπους που ασκούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας αλλά και με την κοινότητα των Ενώσεων Ασθενών,

με ενδυναμώνουν με τις νέες δεξιότητες αλλά και την ευαισθησία  που απαιτείται για να ανταποκριθώ στις υψηλές απαιτήσεις του νέου μου ρόλου».

Ολοκληρώνοντας ο νέος Country Brand Lead, Rare Diseases BU,της  Pfizer Hellas, τόνισε : «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, και βέβαια να καλωσορίσω τη νέα συνάδελφο,  με την δέσμευση ότι  θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας μέσα από τους νέους μας ρόλους,  ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους ασθενείς».

Συγκεκριμένα, τα νέα καθήκοντα της κ. Παπαηλίου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν το σύνολο της στρατηγικής και του σχεδιασμού της εταιρικής επικοινωνίας της Pfizer Hellas καθώς επίσης και για τις εκστρατείες ενημέρωσης κοινού, που υλοποιεί η εταιρεία, όπως και τις σχέσεις με τα Μ.Μ.Ε.

Η νέα  External Comms Manager διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο της Επικοινωνίας, ενώ κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει ασχοληθεί με θέματα εταιρικής επικοινωνίας, διαχείρισης κρίσεων, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και ανάπτυξης σχέσεων με ΜΜΕ ενώ παράλληλα, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επικοινωνίας. 

Προέρχεται από Εταιρεία Επικοινωνίας στην οποία τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση του Director έχοντας την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πλάνων στρατηγικής επικοινωνίας για σημαντικές πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες και brands.

Να σημειωθεί πως η Pfizer, χρησιμοποιεί την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους  για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής.

Εργάζεται για να θέσει τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων.

Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτει, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια, με τους  συνεργάτες της στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες, να  ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, αλλά και της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας.

Συνεπείς με την ευθύνη  ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργάζεται  με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε αυτήν.



Πηγή