Φάρμα: Το ριάλιτι του ANT-1 συνεχίζει και μετά το καλοκαίρι


Η Φάρμα σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο της και όπως όλα δείχνουν το κανάλι του Αμαρουσίου πηγαίνει προσώ ολοταχώς και για δεύτερη σεζόν.

Ο ANT1 αρχικά δεν είχε προγραμματίσει το ριάλιτι εγκλεισμού, καθώς αυτό ήταν να προβληθεί από το Makedonia Tv. Η άκρως επιτυχημένη πορεία του ωστόσο τις Παρασκευές και τα Σάββατα (09:00 – 00:00) παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, οδήγησε τους ιθύνοντες να βάλουν μπρος το δεύτερο κύκλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του vradini.gr, η Φάρμα ξεκινάει άμεσα γυρίσματα για την επόμενη σεζόν και όπως όλα δείχνουν από Σεπτέμβρη θα δούμε επεισόδια καλοκαιρινών συνηθηκών διαβίωσης.

Οι υπεύθυνοι του προγράμματος βρίκονται σε κυνήγι προσώπων που θα έχουν παρόμοιο προφίλ με τους τωρινούς «αγρότες», καθώς μεγάλο μέρος της επιτυχίας του προγράμματος, βασίστηκε αν μη τι άλλο στους άκρως ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Παράλληλα, όλα τα κανάλια ετοιμάζουν να συνεχίσουν τα προγράμματα τους με ριάλιτι, μετά την επιτυχία του project, καθώς η λογική αυτή δείχνει να ταιριάζει πολύ στο τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό που ξέρουμε ήδη, είναι πως το Star κάνει comeback δυνατό με GNTM, ενώ ο ΣΚΑΙ βγάζει απο τον «πάγο» το Big Brother, για να δει ανάλογες επιτυχίες με αυτές της περασμένης σεζόν. Το «Survivor» θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψει, μένει μόνο να δούμε αν αυτό θα γίνει στο πρώτο μέρος ή στο δεύτερο της επόμενης τηεοπτικής χρονιάς.Πηγή