Viral η απάντηση του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στον Σάββα Πούμπουρα για… δωρεάν εργασία


Μετά τις δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα, σχετικά με το ότι οι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν και αμισθί παρά να «κάθονται σπίτι και να τα περιμένουν ουρανοκατέβατα», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θέλησε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Πούμπουρας, είπε, μεταξύ άλλων, και έγινε viral: «Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία…».

Ο τραγουδιστής από την Κύπρο, ακολουθώντας τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα, έγραψε στο Twitter, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ:

«Αγαπητε @AFrangos, μετά από το σημερινό βαρυσήμαντο εργασιακό Μανιφέστο του Καρλ…ε συγνώμη Σάββα Πούμπουρα, πιστεύω ότι το ΡΙΚ θα πρέπει να αναθεωρήσει τη σύμβασή του και να τον επαναπροσλάβει αμισθί. Θα ήταν το ζωντανό παράδειγμα προς τους νέους που εγκαλεί σήμερα #πουμπουρας».

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Φράγκος, απάντησε:

«Έχω δει τις δηλώσεις του κ. Πούμπουρα. Στο ΡΙΚ προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τους όρους εργασίας των ανθρώπων μας όσο και την αμοιβή τους. Είμαι περήφανος που πρόσφατα πετύχαμε μια συμφωνία ορόσημο που εξαλείφει χρόνιες εργασιακές στρεβλώσεις με προοπτική και κίνητρο.»



Πηγή