Βασίλισσα Ελισάβετ: Λανσάρει τη δική της… μπύρα (pic)


Η βασίλισσα Ελισάβετ λανσάρει τη δική της… μπύρα. Ίσως να ακούγεται παράξενο και βάσει πρωτοκόλλου να μην επιτρέπεται, ωστόσο το νέο brand που βρίσκεται στα σκαριά θα έχει την εμπλοκή της ισχυρής γυναίκας της Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, οι Sandrigham Beers θα κατασκευάζονται από τη Barsham Brewery με υλικά από τα φυτά που μεγαλώνουν στην ιδιοκτησία της Βασίλισσας στο Sandringham και μάλιστα θα είναι διαθέσιμη στο gift shop του χώρου.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Λανσάρει τη δική της... μπύρα (pic)

Οι νέες μπύρες θα είναι διαθέσιμες σε δύο ποικιλίες και θα πωλούνται προς 5.50 δολάρια το μπουκάλι. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που θα βγει αλκοολούχο ποτό στην αγορά με την υπογραφή του παλατιού.

Το Μπάκιγχαμ πουλάει το δικό του τζιν, στο οποίο χρησιμοποιούνται συστατικά από τον κήπο της βασίλισσας στο Λονδίνο ενώ πλέον στη συλλογή προστέθηκε και ένα νέο προϊόν με γεύση αγριοδαμάσκηνο, που χρηματοδοτεί το Royal Collection Trust, που διατηρεί την προσωπική συλλογή έργων τέχνης της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Η νέα αυτή κίνηση, με το brand της μπύρας, συνδέεται από πολλούς με τον πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς ήταν το αγαπημένο του ποτό, όπως δήλωσε πρόσφατα – στην κηδεία του – και ο πρίγκιπας Χάρι.



Πηγή