Νέα Σμύρνη: Σήμερα δικάζεται ο 22χρονος που παρενόχλησε την κοπέλα


Κρατούμενος είναι από την Παρασκευή και απολογείται και δικάζεται σήμερα ο 22χρονος που παρενόχλησε μια κοπέλα έξω από την πολυκατοικία της στη Νέα Σμύρνη.

Εις βάρος του νεαρού άνδρα, ο οποίος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με χειροπέδες και κρυμμένο πρόσωπο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή σε βαθμό πλημμελήματος. Ο 22χρονος θα δικαστεί από το Μονομελές Αυτόφωρο.

Τον 22χρονο έχουν αναγνωρίσει για παρόμοιες περιπτώσεις πέντε κοπέλες, με τη μία από αυτές να περιγράφει το πώς ένιωσε εκείνη τη στιγμή ενώ είπε ότι έδωσε και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου στην αστυνομία.

Η Κατερίνα, όπως ονομάζεται, είπε ότι έδωσε τις πινακίδες τον περασμένο Νοέμβριο και κατήγγειλε το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ωστόσο, μάλλον δεν έγινε κάτι, αφού έναν μήνα αργότερα δέχθηκε και δεύτερη σεξουαλική παρενόχληση από τον ίδιο νεαρό.

Το θύμα είπε: «Ήμουν σε έναν δρόμο στο Παλαιό Φάληρο κι από την αντίθετη πλευρά είδα να σταματά ένα αμάξι. Νόμιζα ότι σταμάτησε να κάνει καμάκι. Όταν πέρασα από δίπλα του όμως είδα την πόρτα ανοιχτή. Είχε βγάλει το μόριό του έξω και αυτοϊκανοποιούταν.

Έφυγε αμέσως. Εγώ πήρα αμέσως το «100» και κατήγγειλα το περιστατικό. Έδωσα τον αριθμό κυκλοφορίας και το χρώμα του αυτοκινήτου και έμεινα ήσυχη ότι κάτι θα κάνει, αλλά δεν έκανε. Αυτό έγινε τον Νοέμβριο, ένα μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 15:48».

«Μετά από έναν μήνα, πάλι στην ίδια οδό, είδα ένα αμάξι έξω από το σπίτι μου με ανοικτά τα φώτα. Ήταν ο ίδιος νεαρός με παγωμένο το βλέμμα. Είχε βγάλει πάλι έξω το μόριό του και αυτοϊκανοποιούνταν. Εγώ άρχισα να ουρλιάζω και έφυγα. Χθες είδα ότι είναι ο ίδιος νεαρός με αυτόν που κατήγγειλε η κοπέλα στη Νέα Σμύρνη», δήλωσε η Κατερίνα.

Σοκαρισμένη η μητέρα του 22χρονου – «Του λένε να αυτοκτονίσει» είπε η ίδια

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό. Έχει την κοπέλα του, την δουλειά του, είναι φοιτητής, είμαι συντετριμμένη» είπε η μητέρα του 22χρονου νεαρού στον οποίο επιβλήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή έπειτα από την καταγγελία της κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.

«Δεσμεύομαι να είμαι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του», τόνισε η μητέρα του.

«Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα social media το τι λέγεται… Τoυ λένε να αυτοκτονήσει», συμπληρώνει η ίδια.

«Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου», αναφέρει από την πλευρά του ο 22χρονος κατηγορούμενος, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Μυταλούλης, υποστηρίζει πως υπάρχει «τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook», σημειώνει.

«Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια» προσθέτει ο ίδιος.



Πηγή