Euro 2020: Ήττα για την σοκαρισμένη Δανία από τους Φινλανδούς με 1-0


Ελάχιστοι θα ασχοληθούν με τη μεγάλη νίκη με 1-0 που πέτυχε η Φινλανδία κόντρα στην Δανία το αποψινό βράδυ, ίσως ακόμα από τους ίδιους τους νικητές, λόγω του περιστατικού με τον Έρικσεν που κοψοχόλιασε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μία πολύ σημαντική νίκη για την Φινλανδία κι ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα για την εξέλιξη του ομίλου.

Μπορεί η UEFA να ήταν αυτή που αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, ωστόσο μετά από κοινό αίτημα των παικτών των δυο ομάδων, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από αρκετή ώρα.

Οι Δανοί, παρά το σοκ του Έρικσεν, συνέχισαν να έχουν την πρωτοκαθεδρία και στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να είναι αρκετά απειλητικοί, αφού από τις 22 τελικές τους, μόλις οι έξι κατέληξαν στον στόχο.

Οι ουσιαστική Φινλανδοί κατόρθωσαν να ξεράνουν τους μουδιασμένους Δανούς στην μοναδική ευκαιρία που τους δόθηκε στο παιχνίδι με τον Ποχιάνπαλο στο 60ο λεπτό. Το γκολ αυτό ήταν εκείνο που έκρινε τελικά το παιχνίδι ολοκληρώνοντας αυτή την εφιαλτική βραδιά για τους Δανούς.

Την επόμενη αγωνιστική η Φινλανδία αντιμετωπίζει την Ρωσία (16/06, 16:00) και η Δανία το Βέλγιο (17/06, 19:00).

Διαβάστε ακόμη: Έρικσεν: Ξέσπασε σε κλάματα η γυναίκα του που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο – Την κράτησαν μακριά Κιάερ και Σμάιχελ



Πηγή