Πως θα απολαύσετε το σεξ μέσα στον καύσωνα


Η μεγάλη ζέστη είναι μια δύσκολη συνθήκη ακόμα και για τους πολύ ερωτευμένους. Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο τα ρούχα που μοιάζουν ασφυκτικά και το φαγητό βαρύ, αλλά και το σεξ αποτελεί μια πραγματική πρόκληση.

Επειδή όμως μετά τον κορωνοϊό, που ενάμισι τώρα έβαλε όλους τους πολίτες του κόσμου να ζουν σε αναμονή, η διάθεση όλων να απολαύσουν το καλοκαίρι είναι τεράστια, μερικοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τις ερωτικές επαφές σε υψηλές θερμοκρασίες είναι οι ακόλουθοι:

Τρέξτε το ντους

Και απολαμβάνετε την παρέα του συντρόφου σας και δροσίζεστε από το τρεχούμενο νερό και είστε καθαροί από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βάλτε στο παιχνίδι τον ανεμιστήρα

Μπορεί το σκηνικό με έναν ανεμιστήρα μέσα στη μέση να μην θυμίζει τίποτα από τις χίλιες και τη μία ξεχωριστή νύχτα, αλλά σίγουρα διευκολύνει την ερωτική συνεύρεση.

Σεξ με πάγο

Πολλά είναι τα ζευγάρια που αγαπούν τα ερωτικά βοηθήματα. Ο πάγος μπορεί να απογειώσει το ερωτικό παιχνίδι, αλλά και να σας προσφέρει την αναγκαία δροσιά με μικρά αγγίγματα στους καρπούς, τους αγκώνες και πίσω από τα γόνατα.

Σκεπάσματα στο ψυγείο

Λίγο πριν την άφιξη του συντρόφου σας βάλτε τα σκεπάσματα στην κατάψυξη και στη συνέχεια στρώστε ένα «παγωμένο» κρεβάτι για «καυτές» δραστηριότητες.

Πηγή: redonline.co.uk



Πηγή