Ελλάδα: Η Ραχήλ Μακρή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Είναι ηχηρό το πολιτικό «χαστούκι» από χώρες στον «πατέρα» του πιστοποιητικού εμβολιασμού που λέγεται Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς η μία χώρα μετά την άλλη το ανακαλούν. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τον οποίο ψήφισαν όλοι μαζί στην βουλή παραβιάζει το Εθνικό Δίκαιο, το Σύνταγμα της χώρας και τις διεθνείς συμβάσεις. Οι μνημονιακοί δικτάτορες θα πρέπει να μάθουν, ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε ιατρική πράξη στον άνθρωπο χωρίς την συναίνεση του και ιδίως με πειραματικά προϊόντα εταιρειών οι οποίες έκαναν δωρεές σε μέλη της περίφημης ακαταδίωκτης επιτροπής διορισμένων τηλεγιατρών. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι βάσει ψηφίσματος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο οποίο η Ελλάδα ψήφισε υπέρ, ο εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός στις χώρες μέλη της ΕΕ.

Να γνωρίζουν, ότι στην πρώην χώρα έχει καταλυθεί το Κράτος Δικαίου και η Δικαιοσύνη δεν υπερασπίζεται τους πολίτες της και το Σύνταγμα.

Να γνωρίζουν, ότι η Ένωση Ελλήνων Δικαστών και Εισαγγελέων με ομόφωνο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δικαστών, έχει αποπεμφθεί με Grexit με βαρύτατες καταγγελίες από τους Ευρωπαίους δικαστές για κατάλυση του κράτους δικαίου στη χώρα.

Να γνωρίζουν, ότι πλέον, ούτε η Νομοθετική, ούτε η Εκτελεστική, ούτε η Δικαστική εξουσία, ούτε οι Σύλλογοι, ούτε οι Ενώσεις και τα Συνδικάτα είναι ικανά να τους προστατεύσουν.

Έτσι, επαφίεται στον πατριωτισμό του κάθε Έλληνα η τήρηση του Συντάγματος και η αποκατάσταση του πολιτεύματος, όπως ακριβώς ορίζεται στο άρθρο 120.

Πλέον, είναι θέμα επιβίωσης ατομικής και εθνικής, καθώς πρόκειται για καθαρή Γενοκτονία των Ελλήνων.