Κόνιτσα: Αγιασμός του ΑΜΣ Πίνδος Κόνιτσας

Την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 παρουσία του Δημάρχου Νικολάου Εξάρχου, του Προέδρου του ΚΕΠΑΠΑ Γεωργίου Σπανού, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας Πίνδος τελέστηκε από τον πατέρα Απόστολο Νάκο ο αγιασμός του ΑΜΣ Πίνδος Κόνιτσας εν όψει της ενάρξεως της νέας αθλητικής περιόδου. 

Μετά την τέλεση του αγιασμού ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα και πριν την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στα αποδυτήρια που είχαν δεκαετίες να συντηρηθούν (νέες υδραυλικές εγκαταστάσεις, αλλαγή πλακιδίων, ψευδοροφή, νέος βόθρος, κατασκευή εξωτερικού W.C., σοβάτισμα, βάψιμο κτηρίων, τοποθέτηση πλεξιγκλάς στους πάγκους των παικτών- προπονητών, τοποθέτηση νέων καθισμάτων στις κερκίδες, φωτισμός γηπέδου),  οι οποίες έχουν στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων, ώστε να καταστούν ασφαλείς και κατάλληλοι για τα αθλητικά Σωματεία και τους αθλούμενους.      

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με την επίβλεψη του Προέδρου του ΚΕΠΑΠΑ Γεωργίου Σπανού, προς τον οποίο ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες.