Καρό: Η φθινοπωρινή μόδα μέσα από 5 ακαταμάχητα σύνολα


Καρό: Το μοτίβο που φωνάζει φθινόπωρο επιστρέφει σε νέα σχέδια, χρώματα και συνδυασμούς. Στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 οι σχεδιαστές τίμησαν το διαχρονικό print, που μονοπωλεί σταθερά τo στιλιστικό μας ενδιαφέρον. Από τα κίτρινα κοστούμια του οίκου Gucci μέχρι τα baby pink πουκάμισα της Coach και τις κόκκινες φούστες των Acne Studios, το καρό αποτέλεσε μία δυναμική επιλογή.

Από όλες τις αποχρώσεις του, αυτή που ξεχωρίζει τη φετινή σεζόν, δεν είναι άλλη από την κίτρινη με πράσινους υποτόνους. Η συγκεκριμένη εκδοχή μας μεταφέρει απευθείας στην cult σειρά της δεκαετίας του 90‘, “Clueless”, και στο χαρακτηριστικό καρό σύνολο που επέλεξε η ενδυματολόγος, Mona May, για να ντύσει τo mean girl του Beverly HillsCher, που υποδύθηκε η ηθοποιός Alicia Silverstone.

Οι street style εμφανίσεις, που κατέκλυσαν τους δρόμους στη διάρκεια των εβδομάδων μόδας, απέδειξαν ότι αυτή η εκδοχή του καρό συνδυάζει την κομψότητα με ένα ενδιαφέρον χρωματικό τουίστ, που μπορεί να χαρίσει μία νότα φωτός και ζωντάνιας σε κάθε μουντό φθινοπωρινό σύνολο. Όποιον τρόπο και να επιλέξετε να το φορέσετε, είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα αποπνέει απεριόριστη κομψότητα και στιλ. Σε κοστούμι, σακάκι, φόρεμα ή φούστα, οι επιλογές ποικίλουν και είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Παρακάτω ακολουθούν τα 5 look που θα σας πείσουν να το ενσωματώσετε στα φθινοπωρινά σας σύνολα:

Πηγή: www.marieclaire.gr



Πηγή