Επίθεση με βιτριόλι: Ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης – Στις 21/10 θα συνεχιστεί η δίκη


Ολοκληρώθηκε η απολογία της κατηγορούμενης Έφης Κακαράντζουλα για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννη Παλιοσπύρου.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Οκτωβρίου με την αγόρευση του εισαγγελέα και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

«Είχα εμμονή μαζί της – Πήρα την ιδέα από εκπομπή»

Η 37χρονη Έφη Κακαράντζουλα ισχυρίστηκε στην απολογία της ότι από ζήλια παρακολουθούσε την Ιωάννα έναν χρόνο πριν την επίθεση, χωρίς να έχει σχεδιάσει να την πλήξει.

Η ίδια είπε ότι όταν αποφάσισε την επίθεση αγόρασε το καυστικό υγρό από έναν Πακιστανό, τον οποίο έπειτα από συνεννόηση πήγε να τον βρει για να της το παραδώσει στην οδό Γερανίου στο κέντρο.

«Όλα άριχσαν όταν γνώρισα τον Νώντα το 2017 και είχαμε αναπτύξει μια ερωτική σχέση. Βρισκόμασταν σε τακτά διαστήματα, όπως προκύπτει και από τις τηλεφωνικές συνομιλίες μας. Τον ρώτησα ευθέως τι συμβαίνει με την Ιωάννα, αλλά δεν μου απάντησε.

Όσες φορές τον ρώτησα, δεν μου είπε. Μου άφησε αμφιβολίες. Προσπάθησα να απομακρυνθώ, γιατί δεν με άφηνε να προχωρήσω στη ζωή μου. Αργότερα τους παρακολούθησα. Την παρακολούθησα για να δω αν βρίσκεται μαζί του ,όχι για να της επιτεθώ. Με είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε σχέση με αυτόν τον άνθρωπο και είδα από τη δραστηριότητα στο Facebook ότι δεν ευσταθούσαν αυτά. Ήμασταν γνωστές και δεν υπήρχε λόγος να μη με σεβαστεί» ανέφερε.



Πηγή