Σοκαριστικό βίντεο με αλεξίπτωτα που συγκρούστηκαν μεταξύ τους και έπεσαν στην θάλασσα εν ώρα επίδειξης


Σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας όπου τρία αλεξίπτωτα πλαγιάς συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στη συνέχεια έπεσαν στην θάλασσα εν ώρα επίδειξης. Το εν λόγω ατύχημα σημειώθηκε το Σάββατο κατά τη διάρκεια αεροπορικής επίδειξης στο Oludeiz της Τουρκίας, μεταδίδει το Sputnik News.

Το ατύχημα καταγράφηκε σε βίντεο διάρκειας 27 δευτερολέπτων, το οποίο ένας θεατής κατέγραψε στο κινητό του. Το βίντεο ξεκινά με τους τρεις αλεξιπτωτιστές να κατεβαίνουν από τον ουρανό. Ξαφνικά, τα δύο από τα αλεξίπτωτα μπλέκονται μεταξύ τους, με τους ίδιους να πέφτουν από ύψος 21 μέτρων, εν μέσω κραυγών από τους σοκαρισμένους θεατές.

Τραυματιοφορείς σπεύδουν στο σημείο και τοποθετούν τους αλεξιπτωτιστές σε φορεία, ώστε να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπως φαίνεται στο βίντεο. Σύμφωνα με το πρακτορείο Sputnik, οι δύο βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση, με την κατάσταση του τρίτου αθλητή να είναι κρίσιμη.

Δυστυχώς, αυτό δεν ήταν το μόνο ατύχημα στον αέρα που συνέβη εκείνη την ημέρα. Οι τουρκικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αναγκάστηκαν να σώσουν μια Ουκρανή αλεξιπτωτίστρια πλαγιάς από τη θάλασσα καθώς έχασε τον έλεγχο και έπεσε κατακόρυφα στο νερό, ανέφερε το Reuters

Η 28χρονη γυναίκα – που ταυτοποιήθηκε ως Maria Protsluk – φέρεται να απογειώθηκε από έναν διάδρομο σε ύψος 1.676 μέτρων, οπότε ο εξοπλισμός της χάλασε στον αέρα, ανέφερε η Sun.

Στην αρχή οι ειδικοί ανησύχησαν ιδιαιτέρως για την υγεία της 28χρονης, που είχε χάσει πλήρως τις αισθήσεις της και φαινόταν να έχει καταπιεί τη γλώσσα της. Ευτυχώς, μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, κρίθηκε πως η κατάστασή της ήταν σταθερή.



Πηγή