Γιώργος και Μαρίνα Πατούλη: Τι λένε για τη σχέση τους σήμερα (vid)


Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκαναν δηλώσεις δηλώσεις τόσο ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όσο και η εν διαστάσει σύζυγός του Μαρίνα. Το πρώην ζευγάρι αναφέρθηκε στη σχέση του σήμερα τονίζοντας πως και από τις δυο πλευρές υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός ενώ απάντησαν και στο ενδεχόμενο να προχωρήσουν τις ζωές τους με νέους γάμους.

«Είναι σίγουρo ότι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να υπάρχουν καλές και ζεστές ανθρώπινες σχέσεις και αυτές υπάρχουν. Η κα Πατούλη, η Μαρίνα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ικανή, έξυπνη και νομίζω ότι τα 35 χρόνια ήταν μια ζωή ολόκληρη που θα μας κρατάει πάντα να είμαστε καλά είτε μαζί είτε χώρια» ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης ενώ για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου είπε πως αυτή τη στιγμή προέχουν άλλα πράγματα.

Από τη δική της πλευρά η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε: «Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κάτι πολύ βαθύτερο από ένα γυαλί. Από τα 18 μου χρόνια ήμουν με τον Γιώργο. Ο Γιώργος δε θα πάψει ποτέ να είναι ο δικός μου άνθρωπος και η οικογένεια μου»

Στην δημοσιογραφική ερώτηση περί ενός δεύτερου γάμου, η Μαρίνα Πατούλης απάντησε: «Ακόμα δεν έχω τελειώσει με τον πρώτο γάμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς και θέλω να νιώθω το αίσθημα της ασφάλειας και της οικογενειακής ζωής. Η οικογένεια δύσκολα να αλλάξει αλλά σίγουρα όλοι θέλουμε έναν σύντροφο στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι ακούω πολύ συχνά τον όρο ζωντοχήρα αλλά αυτά τα στερεότυπα πρέπει να εκλείπουν…. Ο Γιώργος είναι οικογένεια και θα είναι για πάντα, αυτό δεν αλλάζει».



Πηγή