Βάνα Μπάρμπα: «Έτσι αισθάνομαι για τον Φιλιππίδη και είναι δικαιωμά μου»


Η Βάνα Μπάρμπα – αν και στο παρελθόν προκάλεσε αντιδράσεις με την υποστήριξης της στο πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη – παραμένει στη θέση της.

Η γνωστή ηθοποιός πήγε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τον Φιλιππίδη.

Ερωτώμενη από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος της είπε: «Μία γυναίκα αντισυμβατική, που πήρε τον ταύρο και τον έπιασε από τα κέρατα, γιατί να πρέπει κάποια στιγμή να κάνει δηλώσεις που φάνηκαν σε κάποιους υποστηρικτικές για τον Πέτρο Φιλιππίδη;»

Εκείνη απάντησε πως αυτό νιώθει και αυτή την άποψη εξέφρασε. «Έτσι αισθάνομαι και είναι δικαίωμά μου. Είναι δικαίωμά μας να μιλάμε και να λέμε τη γνώμη μας, να μπορούμε να σταθούμε στο ηθικό ανάστημα της άποψής μας. Είναι δικαίωμά μας, ακόμη κι αν κάνουμε λάθη. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μη με ρωτήσετε άλλο για τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ήθελα να απαντήσω», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

«Δε θέλω να μιλήσω άλλο, έχω πει την άποψή μου, δεν θα ήθελα να πω κάτι άλλο για τον Πέτρο. Δεν είναι μόνο η εμπλοκή, η σιωπή καμιά φορά στα media είναι χρυσός.



Πηγή