Σε αυτή την κλινική νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Σαρλίν – «Είναι πραγματικά εξαντλημένη» απαντά ο Αλβέρτος


Η πριγκίπισα του Μονακό, Σαρλίν, νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική στη Ζυρίχη

Όπως γίνεται γνωστό, το εβδομαδιαίο κόστος νοσηλείας στην κλινική «Paracelsus» ανέρχεται σε 42.000 ευρώ, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η Σαρλίν έχει τον προσωπικό της γιατρό, όπως όλοι οι ασθενείς σύφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

«H 43χρονη Σαρλίν νοσηλεύεται στην κλινική απεξάρτησης και ψυχικής υγείας με περισσότερους από 15 γιατρούς και θεραπευτές, που ο καθένας εστιάζει αποκλειστικά σε έναν πελάτη. Η κλινική αυτή εξειδικεύεται σε διατροφικές διαταραχές, θεραπεία απεξάρτησης και ψυχικές νόσους. Ωστόσο, παραμένει ακόμη ασαφές από τι πραγματικά υποφέρει αυτή τη στιγμή η σύζυγος του πρίγκιπα Aλβέρτου», αναφέρει.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της Σαρλίν, ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει δηλώσει ότι η σύζυγός του υποφέρει από ψυχική και σωματική κόπωση.

Πρόσφατα, η βρετανική εφημερίδα «Sun» αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα Σαρλίν έχει βρει παρηγοριά στο Ρώσο ολιγάρχη και πρώην εραστή της μαύρης γαζέλας στην πασαρέλα, Ναόμι Κάμπελ, Βλαντιμίρ Ντορόνιν.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, πάντως, σε δηλώσεις του στο περιοδικό «People», αρνείται κατηγορηματικά ότι, τα ψυχολογικά προβλήματα της Σαρλίν σχετίζονται με τη σχέση τους που δείχνει να κλυδωνίζεται εν μέσω φημών για ουκ ολίγες απιστίες.



Πηγή