Πέθανε από κορωνοϊό προπονητής στίβου, λίγες μέρες μετά τη μητέρα του


Ο προπονητής νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ώσπου κατέληξε

Την τελευταία του πνοή άφησε στις Σέρρες ο προπονητής στίβου Γιάννης Φράγγογλου, νικημένος από τον κορωνοϊό, και ενώ μερικές ημέρες πριν είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του, επίσης από τον ιό.

Ο λόγος για έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές ρίψεων στην Ελλάδα, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, ώσπου κατέληξε.

Είχε αναδείξει εκατοντάδες πρωταθλητές, ενώ διακρινόταν για το ήθος του και την εργατικότητα του. Ήταν γυμναστής σε δημοτικό σχολείο και λάτρευε τον κλασικό αθλητισμό.

«Δεν πονάω τόσο γιατί έχασα έναν αγαπητό φίλο όσο γιατί χάσαμε έναν εξαίρετο δάσκαλο» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας, ενώ τόνισε ότι δέχεται τηλεφωνήματα από ολόκληρη την Ελλάδα και τους ανθρώπους της διοίκησης της ομοσπονδίας αφού η θλιβερή είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει όλη την οικογένεια του στίβου.

«Φτωχότερος ο στίβος από σήμερα. Έφυγε ο Γιάννης μας» είπε η πρόεδρος του Γ.Σ. Σέρρες 93 Φωτεινή Αραμπατζή. «Καλό παράδεισο φίλε μου» ήταν το μήνυμα του προπονητή Σάββα Κεφαλίδη ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου δασκάλων Νομού Σερρών Πασχάλης Στεφάνου είπε: «Έφυγε ένας εξαιρετικός συνάδελφος χτυπημένος από τον κορονοϊό, άριστος οικογενειάρχης με χρυσή καρδιά αληθινό βουνό. Γιάννη Φράγγογλου καλό ταξίδι θα σε θυμόμαστε πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του καλό παράδεισο».



Πηγή