Στη δίνη της κακοκαιρίας το Μεσολόγγι – «Βούλιαξαν» οι δρόμοι (pics)


Δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σημεία

Το Μεσολόγγι «χτυπά» η κακοκαιρία, με την έντονη βροχόπτωση να έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε «ποτάμια».

Σύμφωνα με τον Δήμο Μεσολογγίου «αν και τα αντλιοστάσια δουλεύουν κανονικά, ο όγκος του νερού είναι τεράστιος, με αποτέλεσμα αρκετοί δρόμοι να πλημμυρίσουν».

Ταυτόχρονα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής προχωρούν σε απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σημεία και παραμένουν σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας.

Σύμφωνα με τον δήμο, «όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε εγρήγορση, με στόχο την αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και την έγκαιρη αντιμετώπιση προβλημάτων».

Τουλάχιστον 15 σπίτια έχουν πλημμυρίσει στο χωριό Καραϊσκάκης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ όπως μεταδίδει το astakos-news.gr, ο χείμαρρος που διασχίζει τον οικισμό ξεχείλισε.

Σημειώνεται ότι προβλήματα από τον μεγάλο όγκο νερού καταγράφονται και στο χωριό Βασιλόπουλο, όπου σπίτια και γεωργικές καλλιέργειες πλημμύρισαν.

Μάλιστα, ο Δήμος Ξηρομέρου εφιστά την προσοχή στους κατοίκους που κινούνται ανάμεσα από τα δύο χωριά τονίζοντας ότι πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις.

Στη δίνη της κακοκαιρίας το Μεσολόγγι - «Βούλιαξαν» οι δρόμοι (pics) | 1 4
Στη δίνη της κακοκαιρίας το Μεσολόγγι - «Βούλιαξαν» οι δρόμοι (pics) | 2 3
Στη δίνη της κακοκαιρίας το Μεσολόγγι - «Βούλιαξαν» οι δρόμοι (pics) | 3 2
Στη δίνη της κακοκαιρίας το Μεσολόγγι - «Βούλιαξαν» οι δρόμοι (pics) | 4 1



Πηγή