Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να αυτοκτονήσει με μαχαίρι μέσα στο «Γεννηματάς»


Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός

Στη σύλληψη ενός 47χρονου που απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» προχώρησε το μεσημέρι η Αστυνομία. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι, κλείστηκε ξαφνικά σε δωμάτιο του νοσοκομείου, φώναζε και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Γιατρός ειδοποίησε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον 47χρονο, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το χρονικό της επίθεσης

Συναγερμός στο νοσοκομείο, έβγαλε τους γιατρούς από τα γραφεία, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Άνδρας εισέβαλε κρατώντας ένα μαχαίρι και ένα μπιτόνι βενζίνης στο κτήριο 3 του νοσοκομείου Γεννηματάς, απειλώντας τους γιατρούς και υποστηρίζοντας πως θα βάλει τέλος στη ζωή του.

Ειδικότερα, γιος ασθενή, κραδαίνοντας μαχαίρι και με μπιτόνι βενζίνης ταυτόχρονα στην κατοχή του, απείλησε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Γ’ Χειρουργικής Κλινικής του «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», διαμαρτυρόμενος για έλλειψη φροντίδας επί μακρόν, στον νοσηλευόμενο πατέρα του.

Ο 40χρονος εισέβαλε στο κτήριο 3 όπου στεγάζεται η χειρουργική, ανέβηκε στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών και είχε μαζί του ένα μαχαίρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη.

Σύμφωνα με το STAR, ο άνδρας έβγαλε τους γιατρούς από τα γραφεία, ταμπουρώθηκε και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, με Ομάδα της ΕΚΑΜ να φτάνει στον όροφο, στον οποίο ξεκίνησε διαδικασία εκκένωσης.



Πηγή