Μενεγάκη για δυστύχημα στη Βούλα: Τον γνώριζα, είναι άδικο να φεύγουν ζωές από αυτό


Στον τραγικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στον αέρα της εκπομπής της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία από τότε που συμμετείχε στο The Wall, ενώ αποκάλυψε πως είχε ψωνίσει και από το μαγαζί του στη Μύκονο.

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, στην αρχή δεν κατάλαβα καλά. Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω.

Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι, αυτό που λέμε, δεν είναι η ώρα σου. Είναι αυτά τα απρόβλεπτα που λες… είναι δυνατόν;», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε επίσης: «Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκινήτου, από ταχύτητα».Πηγή