Περιστέρι: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει τον βιασμό της 14χρονης από τον σύντροφό της αδερφής της


Η είδηση πως ένας άνδρας 32 χρονών, κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης ετεροθαλούς αδελφής της συντρόφου του στο Περιστέρι, προκάλεσε σοκ.

Ο 32χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης έχει συλληφθεί και βρίσκεται στο κρατητήριο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας συγκατοικούσε με την 27χρονη αδερφή του θύματος.

Ο βιασμός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνέβησ στις αρχές του Ιουνίου, όταν η ετεροθαλής αδελφή της 27χρονης επισκέφθηκε το ζευγάρι για να μείνει λίγες ημέρες μαζί τους.

Η 14χρονη κοπέλα το αποκάλυψε στη μητέρα της και το συμβάν καταγγέλθηκε στην αστυνομία. Ο άνδρας αρνείται τις κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρμόδιες αρχές, περισυνέλεξαν βιολογικό υλικό από μπλούζα της 14χρονης, ενώ τον Σεπτέμβριο ο 32χρονος κλήθηκε να δώσει σάλιο προς ανάλυση βιολογικού υλικού.

Τα αποτελέσματα των βιολογικών εξετάσεων βγήκαν προ ολίγων ημερών με τα στοιχεία να «δείχνουν» τον σύντροφο της 27χρονης. Ο ιατροδικαστής κατά την έρευνα του, συμπέρανε πως το κορίτσι έχει υποστεί βιασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εργάζεται σε γνωστή εταιρεία αλλαντικών.



Πηγή