Ήπειρος: Επίσκεψη κλιμακίου της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ιωαννίνων στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ηπείρου

ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ιωαννίνων, Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ηπείρου, Ιωάννινα

Συνάντηση με τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Ηπείρου, πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ιωαννίνων, για ενημέρωση και ανάδειξη των σοβαρών θεμάτων που αντιμετωπίζουν και για να εκφράσουν τη στήριξη τους στο σπουδαίο έργο που επιτελούν.

«Συναντήσαμε ανθρώπους μάχιμους με σοβαρά θέματα την κρίσιμη υποστελέχωση, τις συνεχείς μετακινήσεις, την έλλειψη συγκεκριμένων οργανογραμμάτων, την καθυστέρηση στην κρίσιμη ανανέωση του στόλου.

Ενημερωθήκαμε για τις υπό εξέλιξη πυρκαγιές (Βάλια Κάλντα και Πηγή Κόνιτσας)και την διαρκή εγρήγορση για την αντιμετώπιση τους από το σύνολο του προσωπικού.

Δεσμευτήκαμε με την εμπειρία της στήριξης του πυροσβεστικού σώματος στη διάρκεια της διακυβέρνησης μας για την επιτακτική ενίσχυση της Πυροσβεστικής σε έμψυχο υλικό και υλικοτεχνική υποδομή στο πλαίσιο ενός εθνικού σχεδίου αντιμετώπισης των πυρκαγιών, όπως και για την ανάδειξη επι μέρους κλαδικών αιτημάτων στον κοινοβουλευτικό έλεγχο (που γίνεται συστηματικά)».