Ήπειρος: Τροχαίο με έναν νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες στην Ε.Ο Ιωαννίνων Κόνιτσας

Ήπειρος, Τροχαίο, νεκρός, Ε.Ο Ιωαννίνων Κόνιτσας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Αυγούστου στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας, λίγο μετά τον κόμβο της Ελεούσας και με κατεύθυνση προς Κόνιτσα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων, ο ένας, σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την τροχαία Ιωαννίνων, ένα αγροτικό όχημα επιχείρησε να προσπεράσει νταλίκα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ, ο οδηγός του οποίου τραυματίστηκε σοβαρά.

Πίσω από το ΙΧ ακολουθούσε ένα αλβανικό λεωφορείο του οποίου ο οδηγός πάτησε φρένο για να αποφύγει τη σύγκρουση ενώ ένα τρίτο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το λεωφορείο δεν απέφυγε τη σύγκρουση με το προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα ο οδηγός και η συνοδηγός να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στο σημείο του ατυχήματος διακόπηκε για αρκετή ώρα, ενώ τα οχήματα που κινούνταν από και προς την Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κόνιτσας γινόταν με μέριμνα της Τροχαίας Ιωαννίνων από παρακείμενους δρόμους.