Σύγκρουση για τις υποκλοπές: Η κυβέρνηση επιχείρησε να επικοινωνήσει με Ανδρουλάκη


«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για τις υποκλοπές από την ΕΥΠ στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση επιχείρησε να επικοινωνήσει διά του κ. Γεραπετρίτη με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση, ωστόσο ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν ανταποκρίθηκε.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αμέσως μόλις έγινε γνωστό το θέμα με τις υποκλοπές της ΕΥΠ στον Νίκο Ανδρουλάκη, η κυβέρνηση προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ δια του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, ωστόσο ο Νίκος Ανδρουλακης δεν απάντησε στο τηλεφώνημα.

Την ίδια ώρα, κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη που επιβεβαίωσαν το τηλεφώνημα Γεραπετρίτη, τόνιζαν ότι «το ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή λειτούργησε απόλυτα θεσμικά και με σεβασμό στη Δικαιοσύνη. Ο κ. Γεραπετρίτης και ο κ. Κοντολέων βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και δεν είπαν την αλήθεια. Καλούμε την Κυβέρνηση θεσμικά να ενημερώσει άμεσα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας χωρίς άλλη καθυστέρηση. Όλα στο φως».



cnn.gr