Ελλάδα: Το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ Bronze Χορηγός των 15ων Βραβείων Ποιότητας «Γαστρονόμος»

Ελλάδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 15η απονομή των Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος» και της εφημερίδας «Η Καθημερινή», σε μια λαμπερή εκδήλωση που έγινε για πρώτη φορά εκτός έδρας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί τη μοναδική ελληνική πόλη του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco. 

Η μαγευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην εμβληματική Αγορά Μοδιάνο, ένα γευστικό τοπόσημο της Θεσσαλονίκης με την πολύτιμη στήριξη και παρουσία του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΖΑΓΟΡΙ, ως Bronze Χορηγός.  

Η Αγορά Μοδιάνο γέμισε με Θεσσαλονικείς και επισκέπτες της πόλης που ήρθαν για να τιμήσουν τους βραβευμένους παραγωγούς ποιοτικών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και η Green Cola χάρισαν με τα προϊόντα τους μία δροσιστική ευχάριστη νότα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέροντας γευστικές φυσικές επιλογές. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ΖΑΓΟΡΙ GO Green, ΖΑΓΟΡΙ Sparkling σε Cans με φυσικό άρωμα λεμόνι και φυσικό άρωμα ροδάκινο καθώς και αναψυκτικά Green Cola. 

Η φετινή απονομή, είχε ιδιαίτερη συναισθηματική βαρύτητα, καθώς με αφορμή την επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, τα Βραβεία Ποιότητας «Γαστρονόμος» αφιερωθήκαν στον Μικρασιατικό ελληνισμό και τιμήθηκαν παραγωγοί και επιχειρήσεις Μικρασιατών από όλη την Ελλάδα. 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, με ιδιαίτερη υπερηφάνεια υποστήριξε αυτή τη σημαντική γιορτή γαστρονομίας η οποία αποτέλεσε παράλληλα και μια τιμητική εκδήλωση μνήμης στον Μικρασιατικό ελληνισμό.