Το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα για το 2025, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2 Μαρτίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άμφισσας.
Πρόκειται για το εθνικό πρωτάθλημα στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων (ατομικό και μικτό ομαδικό), στο οποίο συμμετείχαν 300 τζουντόκα από 55 σωματεία και το συνδιοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, ο Δήμος Δελφών και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
«Η διοργάνωση αποτελεί μια γιορτή του ελληνικού τζούντο, φέρνοντας κοντά αθλητές, προπονητές και φίλους του αθλήματος από όλη τη χώρα. Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία για να διακριθείτε στο τατάμι, αλλά και μια στιγμή να γιορτάσουμε την αθλητική πνευματικότητα, την ευγένεια και τον αλληλοσεβασμό που χαρακτηρίζουν το τζούντο. Κάθε μάχη, κάθε τεχνική και κάθε προσπάθεια είναι μια νέα εμπειρία που σας κάνει να μεγαλώνετε όχι μόνο ως αθλητές, αλλά και ως άνθρωποι. Σας ευχαριστώ για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνετε στο τζούντο. Σας εύχομαι να απολαύσετε κάθε στιγμή της διοργάνωσης, να αναδείξετε τις αξίες του αθλήματος και να πετύχετε τους στόχους σας. Η ελληνική ομοσπονδία τζούντο σας στηρίζει και πιστεύει στις δυνατότητές σας. Καλή επιτυχία σε όλους», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Αλέκος Σαμπρής.
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Φίλιππος Αμυνταίου με 2 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο πήρε την πρώτη θέση στα αγόρια, ενώ αντίστοιχα στο κορίτσια πρώτευσε η Βικτώρια Θεσσαλονίκης με 1 χρυσό, 2 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο. Στο μικτό ομαδικό, ο ΕΟΣ Αχαρνών βρέθηκε στην κορυφή, με τον Φίλιππο Αμυνταίου να καταλαμβάνει την 2η θέση. Την 3η θέση μοιράστηκαν Shiai Club και ΑΣΔΑ Χαλανδρίου.
Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία:
-48kg νεανίδων
1. Σταυροπούλου Η. (Σπαρτιάτες)
2. Λατσάρνου Ελένη (Sakura Κατερίνης)
3. Τζώρτζη Μαριάνθη (Μαχητές Βύρωνα)
3. Καζαντζή Αφροδίτη (ΣΑΠΚ Νεάπολης)
-60kg εφήβων
1. Πολυχρονίδης Α. (Άρης)
2. Γιαννάκης Α. (Νικηφόρος Ανατολής)
3. Κιουρτζίδης Αναστάσιος (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
3. Ρόσος Θεόδωρος-Πέτρος (Shiai Club)

-73kg εφήβων
1. Κατρανίδης Ι. (Φίλιππος Αμυνταίου)
2. Γκόλιας Ευθύμιος (Σπάρτακος)
3. Σπηλιώτης Π. (Τζ. Καλ.)
3. Βέλλας Σέργιος Ταξιάρχης (Μαχητές Βύρωνα)
-52kg νεανίδων
1. Ιωσηφίδου Βερονίκη (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
2. Παπαδοπούλου Ε. (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
3. Κανελλοπούλου Αικατερίνη (Shiai Club)
3. Βαλσάμη Ιρις (Ηλιούπολη)
-50kg εφήβων
1. Γουλάς Δ. (Αρίσταρχος)
2. Αναστασίου Α. (ΑΟ Ραφήνας)
3. Τερσενίδης Γιώργος (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
3. Πηλάτης Σεβαστός (Ωρίων)
-90kg εφήβων
1. Κωστελίδης Άγγελος (ΕΟΣ Αχαρνών)
2. Κωτίδης Αλέξανδρος (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
3. Γιαννακός Δημήτριος (Φίλιππος Αμυνταίου)
3. Ατλιδάκης Μανούσος (Ολυμπιονίκης Αγ. Ιωάννη Ρέντη)
-70kg νεανίδων
1. Παπαϊωάννου Μαρία Ελένη (Shiai Club)
2. Ζαϊμίδου Έλενα (Βικτώρια)
3. Κατσά Βασιλική (Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών)
3. Βασιλείου Κωνσταντίνα (Σπάρτακος Ιωαννίνων)
+70kg νεανίδων
1. Δήμητρα Σαριανίδου (ΕΟΣ Αχαρνών)
2. Πελαγία Μιχοπούλου (Μαγνησία)
3. Ναταλία Μπολάνου (Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών)
-66 κιλά εφήβων
1. Ποσνακίδης Θεόδωρος (Φίλιππος Αμυνταίου)
2. Τζαμαλής Αναστάσιος (Shiai Club)
3. Γεωργιάδης Κωνσταντίνος (Αρίσταρχος)
3. Μπέλλος Αλέξανδρος (Νικηφόρος Ανατολής)

-57 νεανίδων
1. Δήμου Δανάη (Σπάρτακος Ιωαννίνων)
2. Γκουτζαμάνη Β. (Bushido)
3. Βαβλά Μιχαέλ (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
3. Δούρου Λυδία (Δόξα Μαραθώνα)
-81 εφήβων
1. Μπουντανιώτης Γεώργιος (ΕΟΣ Αχαρνών)
2. Γιουμουκιάν Λ. (Φίλιππος Αμυνταίου)
3. Σταθόπουλος Τρύφωνας (ΕΟΣ Αχαρνών)
3. Ουσταμπασίδης Π. (Προμηθέας Λάρισας)
-55 εφήβων
1. Ζαϊμίδης Πέτρος (Βικτώρια Θεσσαλονίκης)
2. Νικολακόπουλος Α. (Σπάρτακος)
3. Μαυρίδης Λεωνίδας (ΕΟΣ Αχαρνών)
3. Ασκίδης Κωνσταντίνος (Sakura Κατερίνης)
-44 νεανίδων
1. Μάρκου Μαριαλένη (Judo Φυλής)
2. Μπαρδακτσή Σ. (Νέμεσις)
3. Χατζηδάκη Α (ΣΑΠΚ Νεάπολης)
3. Παυλίδη Αλεξάνδρα (ΑΣΔ Χ.)
-63 νεανίδων
1. Ταξίδου Ελένη (Ολυμπ. Ελπ. Βέροιας)
2. Χρυσάκη Άννη (Sakura Κατερίνης)
3. Παπαστεργίου Άννα (Sakura Κατερίνης)
3. Ματζηρίδη Δ. (Φίλιππος Αμυνταίου)
+90 κιλά εφήβων
1. Νικολαΐδης Νίκος (Σπάρτακος Π.)
2. Μιχόπουλος Παναγιώτης (Μαγνησίας)
3. Γκέκας Χρήστος (Προμ. Λάρισας)
3. Σοφιανός Ιάσονας (Δόξα Μαραθώνα)
Πριν την έναρξη των αγώνων, ράγισαν οι καρδιές όταν νεαροί τζουντόκα που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, σχημάτισαν με τα κορμιά τους την φράση ΑΛΕΞΗ ΖΕΙΣ, τιμώντας κατά αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του 17χρονου συναθλητή τους, Αλέξη Παΐσιου Ζαραφωνίτη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. Ακολούθησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού αθλητή, αλλά και σιγή 57 δευτερολέπτων στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, πριν από δύο χρόνια.