Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία της 28χρονης


Προφυλακίστηκε, όπως αναμενόταν, ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης (4/4), ο 39χρονος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, φορώντας αλεξίσφαιρο, φόρμες και παντόφλες.

Ο κατηγορούμενος, συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη και έμοιαζε ήρεμος ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες προφανώς λόγω του αυτοτραυματισμού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε σύντομη απολογία στην ανακρίτρια ενώπιον της οποίας φέρεται να υποστηρίξει : «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»

Αξίζει να σημειωθεί πως οι συνήγοροι του 39χρονου παρουσίασαν αρκετά έγγραφα που πιστοποιούν τα ψυχολογικά προβλήματα του δολοφόνου, στοιχείο που ανέφερε και από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ζητώντας να μεταφερθεί σε ψυχιατρική δομή των φυλακών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου προσήλθε στην δικαστική λειτουργό με υπόμνημα στο οποίο επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα με τουλάχιστον πέντε νοσηλείες στο πρόσφατο παρελθόν.

Η υπεράσπιση φέρεται διατεθειμένη να αιτηθεί από την ανακρίτρια την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στον 39χρονο.

Σε βάρος του 39χρονου δράστη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία οπλοχρησία και προμήθεια- κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση.

Source link