Απαλλάχθηκε των κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία ο γνωστός τραγουδιστής


Απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο γνωστός τραγουδιστής, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την ανάκληση της καταγγελίας της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Eιδικότερα, η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή της ελληνικής ροκ, ανακάλεσε όσα είχε αρχικά υποστηρίξει ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου.

«Ξεκίνησε από μια χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα» ανέφερε.

«Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει…»

Μάλιστα, μόλις ο πρόεδρος της διάβασε το κατηγορητήριο, εκείνη ξέσπασε λέγοντας: «Ποιος τα έχει γράψει αυτά; Μη χειρότερα. Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα. Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σα να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβήθηκα, τρόμαξα, δεν μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την Αστυνομία για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Έχουμε περάσει μέσα από το στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα», είπε χαρακτηριστικά.

Κατόπιν, ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι.

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας τι νιώσατε;

Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δεν φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Μάρτυρας: Όχι.

Τι υποστήριξε ο τραγουδιστής

Από την πλευρά του, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για εκνευρισμό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ακούμπησε τη σύζυγό του. «Δεν είχα σκοπό να τη χτυπήσω και δεν τη χτύπησα. Έχω πολλά χρόνια να πιω, το πάλεψα 15 χρόνια, 4 χρόνια είμαι εντελώς καθαρός. Και νωρίτερα είχα μεγάλα διαστήματα καθαρός, απλά έβαζα τρικλοποδιές στον εαυτό μου» ανέφερε.

Source link