Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων – Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου


Ομαλά εξελίσσεται έως αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ , η επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου , από τις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου , στην οποία παρατηρείται αυξημένη κίνηση, και Αθηνών – Λαμίας .

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6.00 σήμερα το πρωί έως τις 18:00 έχουν περάσει από τα διόδια της Ελευσίνας 29.864 οχήματα και από τα διόδια των Αφιδνών 21.537 οχήματα.

Σημειώνεται ότι και απόψε ισχύουν αυξημένα τροχονομικά μέτρα σύνολο έως του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων. Σε όλη τη διάρκεια των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της ΕΛΑΣ, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Ειδικότερα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι σήμερα ισχύει για το ρεύμα εισόδου, από τις 15:00 έως τις 21:00, απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

Source link