Κασσελάκης σε Μητσοτάκη για παραιτήσεις των υπουργών: Είχαν κάτι τα ποτά; Ή δεν πέτυχε η αποστολή;


Σε ειρωνικό τόνο απευθύνεται ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με ανάρτησή του στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τις παραιτήσεις του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία ρωτά, μάλιστα, τον πρωθυπουργό για το αν συνομίλησε με τους δύο πρώην πλέον υπουργούς από τον Καναδά όπου βρισκόταν για να μάθουν πώς πήγε η συνάντηση με τον επιχειρηματία ή μήπως του έδωσαν λανθασμένη αναφορά.

«Κύριε πρωθυπουργέ, αναδιατυπώνω το πρώτο ερώτημα από αυτά που σας απηύθυνα (βλέπετε, δεν προλαβαίνουμε τους ρυθμούς της αποσύνθεσης). Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψή τους “στα συμφέροντα που μας υπονομεύουν” την περασμένη Κυριακή; Είχαν κάτι τα ποτά; Δεν ήταν καλά τα πούρα; Ή μήπως δεν πέτυχε η αποστολή;», αναρωτιέται.

«Κύριε Μητσοτάκη, διοικείτε μία οργάνωση υπό διάλυση. Σας επαναφέρω την πρότασή μου για αξιοπρεπή αποχώρηση, προτού το παρακράτος που στήσατε καταρρεύσει πάνω σας», προσθέτει ο κ. Κασσελάκης.

Αυτό το μπάνερ ανάρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Source link