Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο απο την αιματηρή συμπλοκή μαθητών


Βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών ατόμων βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο μαθητές που έχουν έρθει στα χέρια και πέφτουν στο έδαφος ενώ γύρω τους παρακολουθούν τον άγριο τσακωμό τους αρκετά άτομα.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 14:00 το μεσημέρι όταν ο 17χρονος ανήλικος μαθητής του Λυκείου που είναι γνωστός με ψευδώνυμο, φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 14χρονο μαθητή γυμνασίου, ο οποίος ήταν στο σημείο μαζί με την αδερφή του, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε τον στα πλευρά.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ο 14χρονος, ένας 17χρονος φίλος του αλλά και ένας ενήλικας 49 ετών, ιταλός στην καταγωγή, που έσπευσε να τους χωρίσει για να μη σκοτωθούν.

Μετά την επίθεση ο ανήλικος έσπευσε να διαφύγει από το σημείο ωστόσο μία ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του του kerkirasimera.gr o 17χρονος τραυματίας προκειται να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων γιατι θα χρειαστεί αγγειοχειρουργική επέμβαση καθως διαπιστώθηκε αγγειακό ανεύρυσμα εξαιτίας του τραυματισμού.

Source link