Μαρινάκης: Χτίζουν αφήγημα συγκάλυψης, αντί να πουν «όλα στη Δικαιοσύνη»


Πυρά κατά της αντιπολίτευσης, με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που συζητείται στη Βουλή, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατηγορώντας ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι ο μόνος τους στόχος είναι να πλήξουν την κυβέρνηση

Ο κ. Μρινάκης σε συνέντευξή του στο Mega είπε ότι ο ίδιος έχει πει πάνω από 15 φορές ότι κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν έδωσε εντολή για μπάζωμα, ενώ απέκρουσε τις κατηγορίες στο πρόσωπο του πρωθυπουργούς, λέγοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μιλήσει κατ’ επανάληψη για το θέμα

Αναφερόμενος στο ρεπορτάζ του «Βήματος» είπε ότι όλο το δημοσίευμα είχε σκοπό να χτίσει ένα ακόμη αφήγημα για μονταζιέρα από την κυβερνηση και πως είχε παραπλανητικό τίτλο. «Το να κάνουμε συζήτηση επί φανταστικών σεναρίων δεν έχει κανένα νόημα», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις κατηγορίες περί «μονταρισμένου υλικού» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι όλες οι συνομιλίες έχουν πάει στη Δικαιοσύνη «Έχει πάει το σύνολο των συνομιλιών στη Δικαιοσύνη ακέραιο», σημείωσε.

Ο Παύλος Μαρινάκης επιτέθηκε και στον Νικόλα Φαραντούρη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα ήταν ευχής έργο αν η ευρωπαία εισαγγελέας έριχνε την κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση ως «επίθεση στη χώρα».

Επίθεση Ρωμανού κατά Φαραντούρη

Για τη δήλωση Φαραντούρη δήλωση έκανε και ο επικεφάλης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, ο οποίος αναφέρει:

«Χθες βράδυ, μέσα σε λίγα λεπτά, ο κ. Φαραντούρης είπε ότι είναι «ευχής έργον να ρίξει την κυβέρνηση η Ευρωπαία Εισαγγελέας» και ότι δεν έχει σημασία τι λέει ο Άρειος Πάγος, αφού «στη χούντα έλεγε ότι θα επικρατήσει η Επανασταση», γυρίζοντάς μας στις πιο σκοτεινές εποχές. Επιβεβαιώνει ότι η περιφρόνηση των θεσμών και η υπονόμευση της Δημοκρατίας είναι συνυφασμένες με τον ΣΥΡΙΖΑ και υπό τη νέα του ηγεσία. Η μόνη τους έγνοια για τους θεσμούς είναι πώς θα τους εργαλειοποιήσουν για να ρίξουν την κυβέρνηση, όπως όταν κυβέρνησαν ήταν πώς θα τους εργαλειοποιήσουν για να κλείσουν φυλακή τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Μετά από αυτές τις αδιανόητες δηλώσεις, θεωρούμε αυτονόητο ότι ο κ. Φαραντούρης δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής»

Source link