Μετρό: Κλειστός ο σταθμός «Αγία Βαρβάρα» το Σαββατοκύριακο λόγω εργασιών


Κλειστός θα είναι ο σταθμός μετρό  «Αγία Βαρβάρα» το Σάββατο και την Κυριακή 30-31 Μαρτίου, λόγω εργασιών που θα πραγματοποιηθούν για την εγκατάσταση νέου εξοπλισμού Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

Ο ΟΑΣΑ με ανακοίνωση του ενημερώνει το επιβατικό κοινό διευκρινίζοντας ότι από την Δευτέρα 1η Απριλίου ο σταθμός του μετρό στην Αγία Βαρβάρα θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά με τους επιβάτες να χρησιμοποιούν τον εξοπλισμό που υπήρχε ήδη (επικυρωτικά και αυτόματα μηχανήματα πώλησης), εγκατεστημένο σε νέες θέσεις.

Παράλληλα ο ΟΑΣΑ αναφέρει ότι το επιβατικό κοινό το Σαββατοκύριακο λόγω της προσωρινής διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Αγία Βαρβάρα» θα εξυπηρετείται με τις λεωφορειακές γραμμές.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού λόγω της διακοπής λειτουργίας του σταθμού «Αγία Βαρβάρα», ο ΟΑΣΑ ενημερώνει ότι:

Η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή Χ30 Στ. Αγία Μαρίνα – Στ. Κορυδαλλός, θα διασυνδέει πλήρως τους Σταθμούς «Αγία Μαρίνα» και Κορυδαλλός» με τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί και διεύρυνση ωραρίου της λεωφορειακής γραμμής Χ30 για δυνατότητα μετεπιβίβασης κατά τις νυχτερινές ώρες και συγκεκριμένα:

το Σάββατο 30/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 01:45 και

την Κυριακή 31/3 το τελευταίο δρομολόγιο θα είναι 00:40.

Για τη μετάβαση στον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα», οι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις διερχόμενες γραμμές 830, 837 και 892.

Επίσης, οι γραμμές 807 και 831 προσεγγίζουν τον Σταθμό «Αγία Βαρβάρα».

Source link