Μυτιλήνη: Πληθαίνουν οι συλλήψεις για παράβαση του ΚΟΚ και επικίνδυνη οδήγηση


Πληθάινουν τα «σαφάρι» της τροχαίας στους δρόμους της Μυτιλήνης για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας με τους ελέγχους να επικεντρώνονται στο αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε διάστημα 4 ημερών.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, οι συλλήψεις έγιναν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

  • Την 28-03-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Την 29-03-2024 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Πολιχνίτου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (31-03-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (31-03-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό όχημα χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθόσον όπως διακριβώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ κατά την οδήγηση του οχήματος.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Source link