Ομιλία Μητσοτάκη: Η σημασία που έχει το Μοσχάτο για τον πρωθυπουργό – Τι αποκάλυψε ο ίδιος


Με την παρουσία περισσότερων από 500 ατόμων και εν μέσω χειροκροτημάτων πραγματοποιήθηκε η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μοσχάτο, λίγες ώρες μετά την καταψήφιση της πρότασης δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης.

Με το σύνθημα «βάλτα με τη διαπλοκή» να ακούγεται αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός επικεντρώθηκε στα βήματα προόδου της οικονομίας, τονίζοντας πως η αύξηση του κατώτατου μισθού αποτελεί χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Μάλιστα, ο κύριος Μητσοτάκης στάθηκε και στη σημασία που έχει για εκείνον το Μοσχάτο, καθώς όπως αποκάλυψε αποτέλεσε έναν από τους πρώτους πολιτικούς σταθμούς στην πορεία του.

Για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ζήτησε από όλους να σταθούν στο πλάι της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος πρόσθεσε πως «θα οργώσω εγώ ο ίδιος τη χώρα, όπως κάνω πάντα».

Νωρίτερα ο κύριος Μητσοτάκης στάθηκε και στην επικοινωνιακή… φιέστα που προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης με την στρατιωτική του θητεία, σχολιάζοντας μπαίνοντας σε ένα κουρείο, όταν ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε να τον κουρέψει «Εγώ δεν συνηθίζω να κουρεύομαι με κάμερες».

Source link