Πατήσια – μαρτυρίες: Ο δράστης ήταν ήρεμος και προσπάθησε να κρυφτεί από την αστυνομία


Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των μαθητών από την επίθεση που έγινε σε σχολείο στα Πατήσια με θύματα το διευθυντή και ένα μαθητή.

«Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν τσακωθεί δύο παιδιά και σήμερα το πρωί ήρθε ο αδελφός του αυτουνού είναι μεγάλος μπήκε μέσα στο σχολείο, μαχαίρωσε το διευθυντή, βάρεσε ένα παιδί με σφυρί στο κεφάλι. Το παιδί είναι καλά ευτυχώς», ανέφερε ένας μαθητής.

«Ήταν κάποιοι Γεωργιανοί με ένα παιδάκι από την Αφρική. Είχαν προηγούμενα αυτοί από την Πέμπτη που είχε παίξει ξύλο ένα παιδί με έναν άλλον. Την Παρασκευή έγινε ένα συμβάν. Εγώ νόμιζα ότι τα βρήκαν. Σήμερα ήρθε ο αδελφός ενός παιδιού ενήλικας και βάρεσε τον μαθητή μέσα στο σχολείο ήρεμος γιατί τον είδα. Δεν ήρθε για να κάνει σκηνικό, κανείς δεν το περίμενε αυτό το πράγμα», πρόσθεσε με τη σειρά του ένας άλλος.

«Υπήρχαν παιδιά που έπαθαν κρίση πανικού, έκλαιγαν και φοβήθηκαν πάρα πολύ και όντως όταν κατεβαίναμε από τις σκάλες και εγώ φοβήθηκα και αηδήασα και δεν νιώθω καλά γιατί είδα τα αίματα. Υπήρχαν και στους τοίχους και κάτω. αυτός προσπάθησε να κρυφτεί όταν χτύπησε τον διευθυντή και το μαθητή και είχε κρυφτεί στο υπόγειό μας και τον είχαν βρει οι αστυνομικοί» αποκαλύπτει ένας άλλος.

«Ήταν πολύ τρομακτικό το συμβάν. Καθόμασταν στις τάξεις βλέπαμε από τα παράθυρα, βλέπαμε τον πατέρα του παιδιού φοβόμασταν μην μας κάνει και εμάς κάτι. είχαμε κλειδωθεί όλοι μας στις αίθουσες», τονίζει ένας ακόμη μαθητής.

Source link