Πρόταση δυσπιστίας: Κορυφώνεται με τις ομιλίες πολιτικών αρχηγών – Αργά το βράδυ η ψηφοφορία


Ολοκληρώνεται απόψε, Πέμπτη 28/3 η τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια για την  πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την υπόθεση των Τεμπών.

Μετά τις 17:00 το απόγευμα εκτιμάται όιτ θα τοποθετηθούν οι πολιτικοί αρχηγοί, ενώ η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αναμένεται περίπου στις 21:00 το βράδυ και με αυτήν θα κλείσει η διαδιακασία. Στη συνέχεια αναμένεται η ονομαστική ψηφοφορία με την οποία θα τεθεί στην κρίση της πλειοψηφίας η πρόταση δυσπιστίας.

Πρόταση δυσπιστίας: Η μάχη των αρχηγών – Πού θα εστιάσει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εκφράσει την πίστη του ιδίου και της κυβέρνησής του στην Δικαιοσύνη και να αναφερθεί και στο πως οδηγήθηκε η Βουλή σε αυτή την διαδικασία με την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας εκ μέρους του Νίκου Ανδρουλάκη. Αναμένεται επίσης να αναλύσει τί διακυβεύεται από αυτή την κίνηση, και να καταλογίσει στην Αντιπολίτευση «εργαλειοποίηση» των θυμάτων της τραγωδίας.

Στο κυβερνητικό στρατόπεδο επίσης εμφανίζονται ικανοποιημένοι για τις απαντήσεις Καραμανλή στη Βουλή χθες και τη δήλωσή του ότι δεν κρύβεται πίσω από καμία ασυλία λίγες ώρες πριν την τοποθέτηση του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Η αποτίμηση Μαξίμου για την πρόταση δυσπιστίας – Τι λένε για την τοποθέτηση Καραμανλή

Δείτε live τη συζήτηση στη Βουλή

Source link