Στην Χαλκιδική σήμερα το μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά


Μνημόσυνο για τον Βασίλη Καρρά θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής.

Μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) και η Ενορία Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής θα τελέσουν ιερό μνημόσυνο στην μνήμη του Βασίλη Καρρά, στον Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου Γεροπλατάνου Χαλκιδικής, σχεδόν τρεισίμισι μήνες από τον θάνατο του.

Όπως έγινε γνωστό από την οικογένεια του εκλιπόντος η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του θα πραγματοποιηθεί μετά την συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του. Υπολογίζεται το καλοκαίρι του 2025 στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημερινό μνημόσυνο θα παραστεί η οικογένεια του αειμνήστου καλλιτέχνη ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023 σε ηλικία 70 χρόνων.

Η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά τον περασμένο Δεκέμβριο, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, είχε σκορπίσει θλίψη στο πανελλήνιο.

Τόσο οι συνάδελφοι του όσο και οι θαυμαστές του έκαναν λόγο για έναν λαικό τραγουδιστή που ήταν πολύ δοτικός ενώ έκανε το λαικό τραγούδι αγαπητό για όλο τον κόσμο στην Ελλάδα.

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ένας άνθρωπος του λαού, που με τη βαριά του φωνή συντρόφευε πολλές από τις βραδιές των Ελλήνων όλες αυτές τις δεκαετίες.

Source link