Τζάκρη: Η πρόταση δυσπιστίας αποτυπώνει το δημόσιο αίσθημα


«Η πρόταση δυσπιστίας δεδομένων των κοινοβουλευτικών συσχετισμών περισσότερο αντιπροσωπεύει μια συμβολική αποτύπωση του δημοσίου αισθήματος και για αυτό τον λόγο και συνυπογράψαμε και την στηρίζουμε», εξήγησε για τη στάση του κόμματος της, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Και συνέχισε: «Γιατί όταν μια κυβέρνηση προκαλεί διαρκώς και βρίσκεται σε δυσαρμονία με το πραγματικό εκλογικό σώμα πρέπει να της αποδίδεται η αρμόζουσα απαξία».

«Η λύση, όπως ορθά και ξεκάθαρα το διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, είναι η άμεση προσφυγή στην κάλπη. Για να μπορέσει ο κ. Μητσοτάκης να φύγει δημοκρατικά και να μπορέσει η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει από την αντικοινωνική και αντιθεσμική διακυβέρνηση την οποία ασκεί ο ίδιος προσωπικά», είπε η κ. Τζάκρη και πρόσθεσε: «Ακόμη και όσοι επικαλούνται το επιχείρημα ότι έχει νωπή λαϊκή εντολή η κυβέρνηση, γνωρίζουν ότι αυτή η εντολή υπεξαιρέθηκε με έναν καταιγισμό ψεμάτων και συνειδητής παραποίησης της πραγματικότητας.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο αποκαλύφθηκαν όσα συγκάλυπτε και είναι τόσο επικίνδυνος για την πατρίδα μας γιατί δεν είναι ο εξωτερικός, αλλά ο εσωτερικός εχθρός της. Υπερψηφίζουμε την πρόταση δυσπιστίας και επιμένουμε για την ταχύτερη δυνατή προσφυγή σε εκλογές».

Source link