Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στα ΚΤΕΛ Κηφισού


Βίντεο ντοκουμέντο απο τους πυροβολισμούς που έπεσαν στα ΚΤΕΛ Κηφισού το βράδυ της Πέμπτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, που εξασφάλισε το ΕΡΤNews, φαίνεται ένας άνδρας με σκουρόχρωμα ρούχα και αθλητικά παπούτσια να πλησιάζει σε ένα τραπέζι ενός καταστήματος μέσα στον σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού και να ανοίγει πυρ εναντίον εναντίον μίας παρέας τριών ατόμων που καθόταν σε ένα τραπέζι και έτρωγαν. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι ήταν δύο Κούρδοι και ένας Παλαιστίνιος. Με απόλυτη ψυχραιμία ο δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές και τραυμάτισε από τους άνδρες στο χέρι και στην πλάτη – τον Κούρδο.

Ένα άτομο από την παρέα, φαίνεται στο βίντεο, να αρπάζει μία καρέκλα και να προσπαθεί να κινηθεί προς το μέρος του δράστη. Στο μαγαζί επικρατούσε πανικός, μία πελάτισσα μάλιστα έτρεξε στην κουζίνα να κρυφτεί ενώ έντρομοι ήταν και οι υπάλληλοι.

Ο τραυματίας προσπάθησε να μπει ένα ταξί από αυτά που υπάρχουν στην πιάτσα του σταθμού, όμως κατέρρευσε. Εν τέλει μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση αλλά σταθερή.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από τον τόπο της επίθεσης τέσσερις κάλυκες, έκαναν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων που ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο. Οι αρχές προσπαθούν μέσα από τις μαρτυρίες των δύο φίλων του τραυματία να δουν ποιο ήταν το κίνητρο της ένοπλης επιθέσεις.

Source link