Απαγωγή Κυπαρίσση: Βρέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα λύτρα των απαγωγεών


Βρέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ τα λύτρα των απαγωγεών

Ένα σημαντικό μέρος από τα λύτρα που ζήτησαν οι απαγωγείς του Γιώργου Κυπαρίσση, οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα σήμερα, βρέθηκαν πριν από λίγο από την ΕΛ.ΑΣ.

Από τους τρεις συλληφθέντες, οι δύο είναι ζευγάρι (41χρονος και 39χρονη), ενώ ο τρίτος είναι ένας 34χρονος Έλληνας. Και οι τρεις συνελήφθησαν από πανοπλους αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στη δυτική Αττική για τη σύλληψη τουλάχιστον δύο συνεργών τους.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε ο επιχειρηματίας στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της περιπέτειας δύο μηνών που έζησε με την απαγωγή του.

«Είναι σοκ όλη αυτή η φάση. Ήμουν σε ένα δωμάτιο τόσο καιρό» είπε ο 40χρονος. «Μου είπαν “κατέβα κάτω”, μου έβαλαν χειροπέδες και μου φόρεσαν κουκούλα πριν με βάλουν στο αυτοκίνητο», περιέγραψε για τη στιγμή της απαγωγής του, στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου.

«Μιλούσαν καθαρά ελληνικά οι απαγωγείς. Πρώτη μέρα βγήκα στον ήλιο και τον αέρα. Χρειάζομαι χρόνο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

window.fbAsyncInit = function() {
FB.init({
appId : 2284563621585574, // App ID
cookie : true, // enable cookies to allow the server to access the session
xfbml : true, // parse XFBML
version : ‘v2.4’ // use version 2.0
});
};

// Load the SDK asynchronously
(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “https://connect.facebook.net/el/sdk.js”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));



Source link