ΗΠΑ: Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας νεαρής Αμερικανίδας σε κύκλωμα σωματεμπορίας


Όταν ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας υπόσχεται σε μια νεαρή κοπέλα με μεγάλα όνειρα σε μικρή πόλη, μια νέα ζωή σε κάποια πρωτεύουσα του κόσμου, κατά κανόνα η κατάληξη δεν είναι καλή. Κάπως έτσι η 18χρονη Κορίνα Σλάσσερ άφησε πίσω το πατρικό της στον ποταμό Σασκουεχάνα και υποσχέθηκε στη μητέρα της ότι θα επικοινωνεί καθημερινά μαζί της για να βρεθεί σύντομα μπλεγμένη σε ένα κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης στο Μπρονξ.

Έκτοτε έχουν περάσει 4 χρόνια και ενώ κάποιοι από τους ανθρώπους, που έκαναν τα όνειρα της στάχτη, βρίσκονται πλέον στη φυλακή, η μητέρα της, Σαμπίνα Τουόρτο, δεν έχει την παραμικρή ιδέα που βρίσκεται το παιδί της. Συνεχίζει όμως να τη ψάχνει με αγωνία, ελπίζοντας σε μια διαφορετική κατάληξη από αυτήν για την οποία την έχουν προειδοποιήσει οι ειδικοί. «Ξέρετε η πορνεία ισούται με θάνατο», εξηγεί στην εφημερίδα New York Post η ειδική σε ζητήματα αντι-τράφικινγκ , Λόρι Κόεν, της ομάδας ECPAT-USA. «Είναι πιο επικίνδυνη από το να δουλεύεις ως ανθρακωρύχος ή να παλεύεις με τις φλόγες επειδή είσαι πυροσβέστης»…

ΗΠΑ: Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας νεαρής Αμερικανίδας σε κύκλωμα σωματεμπορίας | one 17

Η εκμετάλλευση της Σλάσσερ από κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης νεαρών γυναικών δεν αμφισβητείται. Οι φωτογραφίες της σε διαφημίσεις για πληρωμένο σεξ και οι πληροφορίες για την παρουσία της σε κακόφημα ξενοδοχεία, όπου κάποιος νοικιάζει δωμάτιο με την ώρα, είναι αυτές που μέχρι ένα σημείο πρόδιδαν τους διάφορους σταθμούς του ταξιδιού της. Αυτόπτες μάρτυρες ήταν αυτοί που αποκάλυψαν ότι η νεαρή Αμερικανίδα έπεσε στα δίχτυα ενός σωματέμπορα, γνωστού στις αρχές ότι ξυλοφορτώνει «τα κορίτσια του» και τους κλέβει τα χρήματα.

Ο τσακωμός της Σλάσσερ με τον 36χρονο σήμερα Γιοβάνι Πεγκουέρο, όταν εκείνος της έκλεψε 300 δολάρια από το πορτοφόλι της και πήγε να την πνίξει μόλις εκείνη αντέδρασε, έχει αποτυπωθεί σε μηνύματα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήτα άλλωστε αυτό το συμβάν που την ώθησε να τον αφήσει για να μπλέξει με έναν άνθρωπο με παρόμοιο εγκληματικό μητρώο και ανάλογους σκοπούς για την ίδια, τον Ίσι Γούνει , ο οποίος σήμερα ορκίζεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με την εξαφάνιση της.

ΗΠΑ: Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας νεαρής Αμερικανίδας σε κύκλωμα σωματεμπορίας | corina

Η Σλάσσερ εξαφανίστηκε δύο μήνες μετά την άφιξη της στη Νέα Υόρκη με τα στοιχεία να τοποθετούν την τελευταία της εμφάνιση σε ένα ξενοδοχείο στο Κουίνς, γνωστό στέκι του αγοραίου έρωτα. «Είναι ζωντανή ή νεκρή», ρώτησε η Τουόρτο τον Γούνει, όταν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο στο δικαστήριο, όπου εκείνος δικαζόταν για άλλη υπόθεση. «Σε ποιον την πούλησες την τελευταία φορά;», συνέχισε να τον πιέζει εκείνη. «Σε παρακαλώ, πες μου που είναι», ήταν η ύστατη προσπάθεια της. Και εκείνος ανταποκρίθηκε λέγοντας «πραγματικά, δεν έχω ιδέα».

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι δεν θα μάθω ποτέ που είναι η κόρη μου», λέει σήμερα η ίδια στην αμερικανική εφημερίδα και εξηγεί πως η κόρη της από ένα κορίτσι της επαρχίας μετατράπηκε σε ένα αχαλίνωτο κορίτσι με βαριά ψυχολογία στην τελευταία τάξη του λυκείου. Τότε που η σχέση μεταξύ τους έγινε τεταμένη και τα σχέδια της να μετακομίσει με μια θεία της ναυάγησαν, με αποτέλεσμα να πάει να μείνει με μια φίλη της για να κυνηγήσει τα όνειρα της.

ΗΠΑ: Η μυστηριώδης εξαφάνιση μιας νεαρής Αμερικανίδας σε κύκλωμα σωματεμπορίας | three 9 1

Η ανεπιτυχής προσπάθεια της να αυτοκτονήσει, μια ακόμα κραυγή για βοήθεια, και η φυγή της στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη, δεν τερμάτισαν την επικοινωνία της με τη μητέρα της, την όποια έδιωχνε από κοντά της, αλλά πάντα ενημέρωνε για το που βρισκόταν. Μέχρι την τελευταία μέρα, εκείνο το πρωινό στις 20 Σεπτεμβρίου του 2017…



Πηγή