ΗΠΑ: Η στιγμή επίθεσης με οξύ σε φοιτήτρια (vid)


H αστυνομία του Νασάου των ΗΠΑ, επιβεβαίωσε ότι στις 17 Μαρτίου, περίπου στις 8:15 μ.μ. μία 21χρονη δέχθηκε επίθεση έξω από την κατοικία της στην οδό Άρλινγκτον Άβενιου στο Έλμοντ.

Η κοπέλα που ονομάζεται Φατιμά περπατούσε στο δρόμο όταν την πλησίασε από πίσω ένας άγνωστος άνδρας που κρατούσε ένα λευκό ποτήρι με μια σκουρόχρωμη ουσία μέσα που το έριξε στο πρόσωπο της, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Το τραγικό περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας γειτονικού σπιτιού και στο βίντεο η Φατιμά φαίνεται να ξεφορτώνει το αυτοκίνητο με την μητέρα της και να την ακολουθεί στο σπίτι, προτού της επιτεθεί ο άγνωστος λίγα μόλις μέτρα μακριά από την είσοδο στην κατοικία της.

 Η κοπέλα δήλωσε ότι ο δράστης γνώριζε πόσο επικίνδυνο ήταν επειδή φορούσε γάντια κατά την στιγμή της επίθεσης.

«Αν το οξύ είχε εισέλθει στους πνεύμονές της, θα είχε πεθάνει. Όταν η Ναφία φώναξε, το οξύ μπήκε στο στόμα της καίγοντας της γλώσσα και τον λαιμό της, εμποδίζοντάς την να αναπνεύσει»ανέφερε η αστυνομία.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Τα τραύματά της περιελάμβαναν «σοβαρό κάψιμο» στο πρόσωπο, τα μάτια, το στήθος και τα χέρια της, ενώ φορούσε φακούς επαφής και το οξύ έλιωσε τους φακούς στα μάτια της. Δεν ξέρουμε εάν θα καταφέρει να ξαναδεί ποτέ».

Δείτε το video



Πηγή