ΗΠΑ – Τέξας: Θέλουν κυβερνήτη τους τον Μάθιου Μακόναχι


Πέρσι τον Νοέμβρη ο Αμερικάνος ηθοποιός είχε αφήσει αιχμές πως υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με την πολιτική, όταν αποσυρθεί από την υποκριτική και συγκεκριμένα να θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης του Τέξας.

Ωστόσο, ο νυν κυβερνήτης του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ, Ρεπουμπλικανός, έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως θα επιδιώξει την επανεκλογή του το 2022. Εάν λάβει όμως υπόψη του τις δημοσκοπήσεις, τότε ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφθεί σοβαρά καθώς η πλειοψηφία των Τεξανών ψηφοφόρων είναι με το μέρος του ηθοποιού Μακόναχι.

Μια δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Forbes» δείχνει ότι οι Τεξανοί θέλουν για κυβερνήτη τους τον γοητευτικό Αμερικανό ηθοποιό.
Το 60% των Δημοκρατικών θα ψήφιζαν «δαγκωτό»Μακόναχι, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου του Τέξας και της εφημερίδας «Dallas Morning News».
Με βάση τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 45% των ψηφοφόρων του Τέξας τάσσονται υπέρ του 51χρονου Μακόναχι ενώ το 33% επιθυμούν την παραμονή του νυν κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Άμποτ στο αξίωμα.



Πηγή