Τουρκία: Άνδρας έδειρε την ερωμένη του σε βιντεοκλήση για να τον συγχωρέσει η γυναίκα του


Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη στην Τουρκία, όταν άνδρας ξυλοκόπησε άγρια την ερωμένη του, κάνοντας βίντεοκλήση με την σύζυγό του.

Στην «άρρωστη» λογική του ζευγαριού, με αυτό τον τρόπο ο άνδρας θα έδειχνε μετανιώμενος για τον παράνομο δεσμό του.

Σύμφωνα με τη Sun, η τραγική επίθεση συνέβη στην Αττάλεια, όταν η νεαρή Μπεΐζα Γουρτάς χώρισε τον σύντροφό της, Μπουλέντ Γιουκσές καθώς ανακάλυψε πως είναι παντρεμένος.

Τότε, η σύζυγος του άπιστου άνδρα είχε καταλάβει πως ο άνδρας της διατηρεί παράνομο δεσμό και τότε ένα τραγικό σενάριο λειτούργησε στο μυαλό του ζευγαριού.

Το Χρονικό

Ο Γιουκσές ζήτησε από την πρώην ερωμένη του να βρεθούν για τελευταία φορά και για να… δείξει έμπρακτα την μετάνοια του, την χτύπησε μέχρι λυποθυμίας, ενώ η σύζυγός του παρακολουθούσε τον ξυλοδαρμό σε βιντεοκλήση.

Το θύμα μιλώντας στο πρακτορείο Newsflash, εξήγησε «Την ημέρα που συνέβη το περιστατικό θα μετακόμιζα σε άλλη πόλη. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι ήθελε να με δει μια τελευταία φορά», λέει η 24χρονη. Το πρώην ζευγάρι κανόνισε να βρεθεί στην Αλάνια, το απόγευμα της 31ης Μαρτίου.

Και συνεχισε «Δεν ξέρω γιατί συμφώνησα να πάω. Όταν συναντηθήκαμε όμως με έσυρε στο αυτοκίνητό του και κλείδωσε τις πόρτες. Ξεκίνησε να με χτυπάει. Με χτυπούσε ξανά και ξανά», ισχυρίζεται η νεαρή κοπέλα. Μετά από λίγη ώρα, όπως υποστηρίζει, ο πρώην εραστής της πραγματοποίησε βιντεοκλήση με τη σύζυγό του, προκειμένου εκείνη να δει τι έκανε. «Σου αρέσει, αγάπη μου;», φέρεται να ρωτούσε ο άνδρας τη γυναίκα του ενώ έδερνε την Μπειζά, σύμφωνα με τη μαρτυρία της νεαρής.

Το 24χρονο θύμα λίγες ώρες μετά τον ξυλοδαρμό του

Αντί να του πει να σταματήσει, η γυναίκα στην άλλη άκρη της γραμμής απάντούσε: «Τρελαίνομαι! Χτύπα την ξανά! Χτύπα τη για μένα τώρα».

Μετά τον ξυλοδαρμό η 24χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, για να έρθει αντιμέτωπη με μια ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη λίγες ώρες μετά.

Οι αστυνομικοί, άφησαν τον άνδρα ελεύθερο μετά από κάποιες σύντομες ερωτήσεις που του έκαναν.

Όπως αναφέρει η κοπέλα στα social media «Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Δεν θέλω να καταλήξω σαν τις άλλες γυναίκες που δολοφονούνται από άνδρες. Δεν θέλω να πεθάνω» και τότε η υπόθεση της έγινε γνωστή.

Μετά την κατακραυγή, τελικά ο άνδρας συνελήφθη.

Σύμφωνα με την Sun, ο Γιουκσέκ είναι πλέον υπό κράτηση και έχει ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού. Η αστυνομία βρήκε πάνω του και τρία γραμμάρια κάνναβης, προσθέτει η εφημερίδα.



Πηγή