Το «προσωπικό γράμμα» του Χάρι στον Κάρολο πριν από την κηδεία του Φίλιππου


Ένα «βαθιά προσωπικό γράμμα» έγραψε ο Χάρι στον πρίγκιπα Κάρολο πριν από την κηδεία του Φίλιππου, με το οποίο υποσχέθηκε πως θα σεβαστεί τον θεσμό της βασιλείας.

Ο 36χρονος απευθύνθηκε γραπτά στον πατέρα του, έπειτα από τον πάτο που έπιασε η σχέση τους, λόγω της συνέντευξης που έδωσαν Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail,η απόφαση του Χάρι να γράψει στον Κάρολο ήρθε μετά τις κατηγορίες ότι ο δεύτερος του δεν σήκωνε το τηλέφωνο.

Ο Κάρολος παραμένει «πολύ πληγωμένος» από τη μοιραία συνέντευξη, η οποία μεταδόθηκε με τον Φίλιππο στο νοσοκομείο.

Στο γράμμα του, ο γιος «επισημαίνει τους λόγους που τον έκαναν να εγκαταλείψει» τη θέση του στο παλάτι και να φύγει για την Καλιφόρνια. Αυτό αποκαλύπτουν πηγές στην εφημερίδα The Mirror, πως ο Χάρι έγραψε το σημείωμα πριν τον ερχομό του στην Αγγλία, καθώς δεν είχε καμία επικοινωνία με τον Κάρολο.

«Έγραψε ένα βαθιά προσωπικό γράμμα στον μπαμπά του, προσπαθώντας να φτιάξουν τα πράγματα, αλλά οι εντάσεις συνεχίζουν ακόμα να υφίστανται και η κατάσταση δεν βελτιώθηκε με τον τρόπο που έλπιζε», είπε βασιλική πηγή είπε στην εφημερίδα.



Πηγή