Ελεύθερη αφέθηκε, μετά την απολογία της, η 45χρονη οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών.
Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι: χρηματική εγγύηση, εμφάνιση σε Αστυνομικό Τμήμα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.
«Δεν θυμάμαι τίποτα»
Η ίδια υποστήριζε ότι επέστρεφε στο σπίτι της μετά τη βραδινή της έξοδο για διασκέδαση, και ότι δεν θυμόταν απολύτως τίποτα από τη σκηνή του τροχαίου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα με το οποίο συγκρούστηκε.
«Πήγαινα με το αυτοκίνητό μου στο σπίτι και έσκυψα να ανοίξω τον κλιματισμό. Από εκεί και πέρα δεν θυμάμαι τίποτα, παρά μόνο τα αίματα στο πρόσωπό μου και τον πόνο όταν έφτασα στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθα ότι με είχε πάει η φίλη μου και τότε μου είπαν ότι συγκρούστηκα με άλλο αυτοκίνητο», υποστηρίζει η 45χρονη, αρνούμενη ότι εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου.
Κακουργηματική δίωξη στη 45χρονη για το τροχαίο
Υπενθυμίζεται ότι είχε ασκηθεί, κατά της γυναίκας, ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Παράλληλα, η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ειδική ανακρίτρια όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.
Η οδηγός αντιμετώπιζε κατηγορίες για:
- Επικίνδυνη οδήγηση από την οποία μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος για ξένα πράγματα και κίνδυνος για άνθρωπο.
- Σωματική βλάβη από αμέλεια.
- Εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος.
- Οδήγηση μεταφορικού μέσου υπό την επίδραση ναρκωτικών, κατηγορία από την οποία προκύπτει πως ήταν υπό την επήρεια όταν οδηγούσε.