Πρέβεζα: Η πρεβεζάνικη καντάδα αναβίωσε στα στενά του ιστορικού κέντρου και στην αυλή της Μποτίλιας.

Πρέβεζα

Ο όμιλος μουσικής του 1ου πρότυπου γυμνασίου  Πρέβεζας, με τη συμμετοχή Πρεβεζάνων μουσικών και τη στήριξη του ομίλου για την UNESCO Πρέβεζας, πραγματοποίησαν μία όμορφη βραδιά καντάδας στο κέντρο της πόλης, η οποία έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους…

Στη συνέχεια,η κομπανία κατέληξε στην αυλή του art cafe Μποτίλια, όπου μετά  από σύντομους χαιρετισμούς της υπεύθυνης του ομίλου μουσικής κ.Όλγας Κουρεμένου και του επικεφαλής του ομίλου για την UNESCO κ. Ευάγγελου Κατσίμπρα, έγινε μια σύντομη παρουσίαση της εργασίας των μαθητριών για την πρεβεζάνικη καντάδα και ακολούθησε ανάλογο μουσικό πρόγραμμα. Το ακροατήριο, όλων των ηλικιών συμμετείχε με κέφι!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους μουσικούς Βασίλη Τζίμα, Χρήστο Τάγκα και Ηλία Χαραλάμπους, καθώς και στους κανταδόρους της βραδιάς, Σωτήρη Ντίτσο, Αλέκο Ρούγκα, Γιάννη Τριάντο, Πέπη Κατωγιαννη,Κική Σακκά, Κατερίνα Ρούγκα, Δήμητρα Κώτση. Στο σχήμα συμμετείχε και η υπεύθυνη του ομίλου μουσικής, Όλγα Κουρεμένου.

Συγκινητική η παρουσία των παλιών κανταδόρων κ. Στράτου Σταμουλάκη και κ. Αγνής Γιαννουλάτου, που βοήθησαν με πολλές πληροφορίες στην έρευνα των μαθητριών.