Καλλιθέα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Χωρίς τις αισθήσεις του 70χρονος



Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα.

Έναν άνδρα ηλικίας περίπου 70 ετών χωρίς τις αισθήσεις του ανέσυραν πυροσβέστες τα ξημερώματα της Δευτέρας από διαμέρισμα στην Καλλιθέα στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.


Η φωτιά στο διαμέρισμα επί της οδού Δημητρακοπούλου ανάμεσα στις οδούς Αραπάκη και Θησέως, εκδηλώθηκε περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα, πιθανότατα στο υπνοδωμάτιο.

Στο σημείο βρέθηκαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, οι οποίοι αφού κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 70χρονος παραδόθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο ίδιο διαμέρισμα της Καλλιθέας έμενε και ο αδερφός του 70χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.


{https://x.com/pyrosvestiki/status/2073938405809852509}

{https://exchange.glomex.com/video/v-djr6rev6x2sp?integrationId=40599y14juihe6ly}




Source link

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

Μην το χάσετε

Χίος: Στο ΣτΕ η απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος για την εκμετάλλευση των μεταλλείων

Κεντρικό ζήτημα είναι αν η προώθηση της εξόρυξης αντιμονίου στη

Στη φωλιά τους οι πελαργοί της Φιλιππιάδας – Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες – Live εικόνα σε όλο τον κόσμο

Η άνοιξη «φώλιασε» επίσημα στη Φιλιππιάδα με την επιστροφή του